ETEN

Az ETEN egy főleg Erasmus+ KA102-es projektekre specializálódott szervezet, mely szakiskoláknak nyújt segítséget mobilitásaik megszervezésében. Az ETEN égisze alá 4 iroda tartozik (1CEBA, Austraining, Bamos és Evolvo).

Hálózatunk a pályázat megírásától kezdve egészen a pályázat megvalósításáig különféle szolgáltatásokat biztosít a velünk együttműködő intézményeknek. Tapasztalt pályázatíróink segítséget nyújtanak a pályázat írása során, később pedig a megvalósítás szakaszában az úti cél alapján a 4 iroda egyike segít a mobilitás megszervezésében. Hálózatunk igyekszik lehetőséget biztosítani kevésbé tapasztalt iskoláknak, akiknek nincs meg a kapacitásuk egy pályázat teljeskörű lebonyolítására, azonban igyekszünk egyre több tapasztalt iskola számára is attraktív lehetőséget kínálni.

Az Erasmus+ Mobilitás program segítségével intézmények, diákok, tanárok számára biztosítunk lehetőséget arra, hogy Európa nagyvárosaiban (Budapest, Bécs, Milánó és Barcelona) európai uniós finanszírozással külföldi szakmai, nyelvi gyakorlatot töltsenek el, miközben rövid betekintést kaphatnak egy nagyváros lüktető életébe, hétköznapjaiba. Hálózatunk az egyes csoportokra szabott programokkal igyekszik biztosítani, hogy a résztvevők szakmai tudása az elvárt szintnek megfelelően növekedjen és, hogy a résztvevők olyan tapasztalatra tegyenek szert, mely szakmai előre haladásukat biztosítja és ugyanakkor egy feledhetetlen élményt jelent számukra.