KULTURÁLIS PROGRAMOK

Az Erasmus+ Mobilitás programok fontos eleme a hétvégi szabadidő tartalmas eltöltése, melyben a diákok és kísérő tanárok is részt vesznek. A külföldi szakmai gyakorlat céljaiba jól beilleszthető, hogy a mobilitás résztvevői az adott ország kulturális, művészeti, történelmi értékeivel is megismerkedhetnek, illetve abba rövid betekintést kaphatnak. Az 1CEBA a két hetes mobilitások esetében 1 kulturális programot szervez, míg hosszabb mobilitások esetében két kulturális programmal számol, melyek során a résztvevők a Csodák Palotáját és/vagy a Szépművészeti Múzeumot tekinthetik meg.

Nyiss ablakot Európára!

Fejlődj szakmailag, tanulj idegen nyelveket, szerezz új barátokat és éld át életed egyik meghatározó élményét külföldön!

Egyesületünk, a First Central European Benefit Association (1CEBA) lehetőséget nyújt önmagad és önállóságod kipróbálására, külföldi szakmai tapasztalatszerzésre, idegen nyelvtudásod fejlesztésére, egy lüktető európai nagyváros rövid, de annál tartalmasabb megismerésére. Tesszük mindezt az európaiság jegyében és az Európai Unió keretei között az Erasmus+ program segítségével. Kollégáink itthon és Európa-szerte több éves tapasztalattal várják azokat a diákokat (középiskolától a felsőoktatásban tanulókig)*, akikben van kellő szakmai ambíció és kalandvágy ahhoz, hogy kipróbálják magukat pár héten át egy külföldi nagyvárosban, miközben az ott élő emberek mindennapjait élik. Az 1CEBA segítséget nyújt ahhoz, hogy mindezt ingyenesen megvalósítsd! Minden szakértelmünkkel azon leszünk, hogy elképzeléseid valóra váljanak. Ehhez természetesen te is kellesz! Tanulj, fejlődj, tapasztalj és nyiss ablakot Európára! *(Az egyéni részvétel intézményeken keresztül valósulhat meg, a pályázatot intézmények nyújthatják be.)