ÉTKEZÉS

Csoportjainknak napi háromszori étkezést biztosítunk (reggeli / ebéd / vacsora).

A reggeli friss szendvics/péksütemény és joghurt/üdítőital a közeli pékségből az ebédet a közkedvelt budapesti Interfood biztosítja, amit a csoport tagjai magukkal vihetnek a munkahelyre és ott ebédidőben elfogyaszthatnak. A vacsorát a szálláshoz közeli, 200 méterre lévő Maros Étterem szolgáltatja. Az 1CEBA heti két alkalommal friss gyümölccsel látja el a résztvevőket.

Nyiss ablakot Európára!

Fejlődj szakmailag, tanulj idegen nyelveket, szerezz új barátokat és éld át életed egyik meghatározó élményét külföldön!

Egyesületünk, a First Central European Benefit Association (1CEBA) lehetőséget nyújt önmagad és önállóságod kipróbálására, külföldi szakmai tapasztalatszerzésre, idegen nyelvtudásod fejlesztésére, egy lüktető európai nagyváros rövid, de annál tartalmasabb megismerésére. Tesszük mindezt az európaiság jegyében és az Európai Unió keretei között az Erasmus+ program segítségével. Kollégáink itthon és Európa-szerte több éves tapasztalattal várják azokat a diákokat (középiskolától a felsőoktatásban tanulókig)*, akikben van kellő szakmai ambíció és kalandvágy ahhoz, hogy kipróbálják magukat pár héten át egy külföldi nagyvárosban, miközben az ott élő emberek mindennapjait élik. Az 1CEBA segítséget nyújt ahhoz, hogy mindezt ingyenesen megvalósítsd! Minden szakértelmünkkel azon leszünk, hogy elképzeléseid valóra váljanak. Ehhez természetesen te is kellesz! Tanulj, fejlődj, tapasztalj és nyiss ablakot Európára! *(Az egyéni részvétel intézményeken keresztül valósulhat meg, a pályázatot intézmények nyújthatják be.)