Rólunk

ÉVENTE TÖBB EZER DIÁK – 3 EURÓPAI VÁROS – TÖBB MINT 50 SZAKMA –
TÖBB MINT 200 MUNKAHELY

Egyesületünk a First Central European Benefit Association (1CEBA) mint a European Training and Education Network (ETEN) hálózat tagja Európai Uniós projektek megvalósítására specializálódott. Az Erasmus+ Mobilitás program segítségével intézmények, diákok, tanárok számára biztosítunk lehetőséget arra, hogy Európa nagyvárosaiban (Budapest, Bécs, Milánó) európai uniós finanszírozással külföldi szakmai, nyelvi gyakorlatot töltsenek el, miközben rövid betekintés kaphatnak egy nagyváros lüktető életébe, hétköznapjaiba. Szövetségünk több éves tapasztalata és szakembereink magas képzettsége lehetővé teszi, hogy a szakmai gyakorlatokat úgy szervezzük meg, hogy az intézmények számára megítélt támogatási összeg minden költséget fedezzen: utazás, szállás, biztosítás, helyi közlekedés, étkezés, kulturális programok és nem utolsó sorban valódi, ellenőrzött munkahelyek. Szervezeteink a közreműködésért – az ETEN hálózat jóvoltából – semmiféle honoráriumot nem kérnek a mobilitásban részt vevő intézményektől, résztvevőktől. Az európai szervezeti láncunk aktív tagjai olyan nagy tapasztalattal rendelkező szervezetek, mint az olasz EVOLVO, az osztrák AUSTRAINING és a magyar 1CEBA, mely közel egy évtizedes tevékenysége során számos szakiskolát és intézményt, évente több száz tanulót segített külföldi tapasztalatszerzéshez, magas szintű szakgyakorlathoz valós budapesti munkahelyeken. Szervezeteink folyamatosan monitorálják a változó feltételeket, igényeket, és ennek fényében biztosítják a legoptimálisabb megoldásokat valamennyi fogadó országban. Szövetségünk tagjai rendszeresen részt vesznek Nemzetközi Innovációs pályázatokban, és Európai tananyagfejlesztésben, mint pl. 2013-as ProECVET. Tagszervezeteink sok éves tevékenységük során számos szakiskolát és intézményt, évente több ezer tanulót segítettek külföldi tapasztalatszerzéshez, magas szintű szakgyakorlathoz valós munkahelyeken. Vezető trénereink, illetve a partner intézményeknél a diákokkal foglalkozó tutorok számos Erasmus+ programban vettek már részt és bizonyították szakértelmüket. Szakembereink, kollégáink minden szakértelmünkkel azon dolgoznak, hogy a külföldi szakmai gyakorlatot a diákok minél hasznosabban és hatékonyabban tudják eltölteni.

Nyiss ablakot Európára!

Fejlődj szakmailag, tanulj idegen nyelveket, szerezz új barátokat és éld át életed egyik meghatározó élményét külföldön!

Egyesületünk, a First Central European Benefit Association (1CEBA) lehetőséget nyújt önmagad és önállóságod kipróbálására, külföldi szakmai tapasztalatszerzésre, idegen nyelvtudásod fejlesztésére, egy lüktető európai nagyváros rövid, de annál tartalmasabb megismerésére. Tesszük mindezt az európaiság jegyében és az Európai Unió keretei között az Erasmus+ program segítségével. Kollégáink itthon és Európa-szerte több éves tapasztalattal várják azokat a diákokat (középiskolától a felsőoktatásban tanulókig)*, akikben van kellő szakmai ambíció és kalandvágy ahhoz, hogy kipróbálják magukat pár héten át egy külföldi nagyvárosban, miközben az ott élő emberek mindennapjait élik. Az 1CEBA segítséget nyújt ahhoz, hogy mindezt ingyenesen megvalósítsd! Minden szakértelmünkkel azon leszünk, hogy elképzeléseid valóra váljanak. Ehhez természetesen te is kellesz! Tanulj, fejlődj, tapasztalj és nyiss ablakot Európára! *(Az egyéni részvétel intézményeken keresztül valósulhat meg, a pályázatot intézmények nyújthatják be.)

OUR COOPERATING INTERNATIONAL STRATEGIC PARTNERS ARE

NEMZETKÖZI STRATÉGIAI EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK