ETEN

ETEN – MÁR 13 ORSZÁGON ÁT
eten

Az ETEN hálózat (European Training and Education Network) immár 13 tagországot foglal magába: Magyarország, Olaszország, Ausztria, Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Lengyelország, Macedónia és a 2016-ban csatlakozott Horvátország, Észtország, Lettország, Litvánia és Írország. A hálózat diákcsoportok küldésével és fogadásával egyaránt foglalkozik, melynek kapcsán kitűnően ismeri az összes diákcserére vonatkozó problémát, és természetesen a legjobb megoldásokat is. Az ETEN-hálózat által kínált program előnye az Erasmus+ pályázatok komplett kivitelezése, megírása, a fogadószervezet és a külföldi munkahely megszervezése, a szállás, az utazás, a napi háromszori étkezés, a külföldi tömegközlekedési eszközre a bérlet biztosítása, a mobilitási programba 2 kulturális program beépítése, a teljes projektmenedzsment, a mobilitás résztvevőinek a biztosítása, a pályázat lezárása, a záró beszámoló elkészítése, a kiutazás előtti team-building (felkészítő óra) megtartása, majd a mobilitás végén a bizonyítványok, elismervények (EUROPASS) kiállítása. A szakmai gyakorlatok 2-5 hetesek lehetnek, egy pályázaton belül több mobilitás valósulhat meg, egy-egy mobilitásban 5-25 fő közötti létszám ajánlott. A kísérő tanárok száma a mobilitásban résztvevők életkora és létszáma alapján kerül meghatározásra. Az ETEN garantálja, hogy a megkapott támogatás az összes költséget fedezni fogja, mivel több európai ország küldő-fogadó szervezetei működnek együtt, a költségeket optimalizálni tudja. Szervezeteink a közreműködésért – az ETEN hálózat jóvoltából – semmiféle honoráriumot nem kérnek a mobilitásban részt vevő intézményektől, résztvevőktől.

Nyiss ablakot Európára!

Fejlődj szakmailag, tanulj idegen nyelveket, szerezz új barátokat és éld át életed egyik meghatározó élményét külföldön!

Egyesületünk, a First Central European Benefit Association (1CEBA) lehetőséget nyújt önmagad és önállóságod kipróbálására, külföldi szakmai tapasztalatszerzésre, idegen nyelvtudásod fejlesztésére, egy lüktető európai nagyváros rövid, de annál tartalmasabb megismerésére. Tesszük mindezt az európaiság jegyében és az Európai Unió keretei között az Erasmus+ program segítségével. Kollégáink itthon és Európa-szerte több éves tapasztalattal várják azokat a diákokat (középiskolától a felsőoktatásban tanulókig)*, akikben van kellő szakmai ambíció és kalandvágy ahhoz, hogy kipróbálják magukat pár héten át egy külföldi nagyvárosban, miközben az ott élő emberek mindennapjait élik. Az 1CEBA segítséget nyújt ahhoz, hogy mindezt ingyenesen megvalósítsd! Minden szakértelmünkkel azon leszünk, hogy elképzeléseid valóra váljanak. Ehhez természetesen te is kellesz! Tanulj, fejlődj, tapasztalj és nyiss ablakot Európára! *(Az egyéni részvétel intézményeken keresztül valósulhat meg, a pályázatot intézmények nyújthatják be.)

OUR COOPERATING INTERNATIONAL STRATEGIC PARTNERS ARE

NEMZETKÖZI STRATÉGIAI EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK